Sakra lidi, to je teda řež s váma...Jako Klarisa ten, kterýho známe......no moc vám ten váš vztah nezávidim....no jinak Anglie byla super!!!!! NO a musim říct, že ste to docela dobře kryli v tom autobuse, pač já si ničeho nenormálního nevšim.-.-.-.-.-. NO neva, v roce 2007 se pojede asi znova, tak si třeba na tom trajektu třeba znova vyřikátze.........Přeju vám, aby vám to vyšlo, jak chcete!!! Jenda"""
10.07.2006 17:45:00 | Fonzi