Opice
Anotace: po alkoholové smršti
V hospodě
strávila jsem
dlouhou noc
Alkoholu bylo
už vážně moc
Je mi zle
a bylo mi i včera
Tak moc,
až jsem se pozvracela
Je ráno...
Hlava bolí,
jako bych dostala
po ní holí
Kdo tam
venku kráká?
Proboha,
co je to za čuráka?!
Něco kyselého
do žaludku
Běžím vrhnout
další blitku...
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)