Moje maličkost
Nejsem básníkem
a nikdy jsem nebyla,
jsem jenom ta,
co něco už zažila.
Smutek, bolest, trápení
snad jen papír snese,
šeptám je taky do vody
a též stromům v lese.
Ale i tak chci žít dál,
i když není to vždy med,
neboť musí být něco krásného,
a já to nechci mít teď hned.
Počkám…
Přečteno 326x
Tipy 14
Poslední tipující: looser, dva, symphonicsoul, Pišák, WhiteSkull, pavlis, LisSe, bobi bobie, blue, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)