Čas vzpomínek
Tápající prsty zimní víly
a předvánoční čas,
cesty vedou dolů, nahoru
a kdoví kam ještě.
Pošetilé podoby dětství a dospělosti,
rozteklé vzpomínky mrtvých a živých.
Pár kostiček mozaiky
poskládaných do slepých map.
Tam někde hluboko,
hluboko v sobě
v podprahovém životě.
Přečteno 330x
Tipy 16
Poslední tipující: WhiteSkull, fialová, s.e.n, simsa, zzlatý, el viento, Psavec, mamina, Bíša, j.c., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)