je hanebné psát nějaká slova chvály po svělém vyjádření slečny pode mnou.. převelice přepepřeně přepovedená;o))
12.12.2007 11:42:00 | fialová
Umíš krásně sdělovat pocity. Tak nějak živě a hluboce, jako by je člověk sám prožíval. Moc kvituji stavbu, vlastně to vůbec nepůsobí amatérsky, opravdu spíš umělecky (No, vezmeme-li v úvahu jak píší někteří „umělci“, které se musíme dnes a denně učit na češtině :-)). Hezká, opravdu moc hezká. (A přičte-li se k tomu vztah k Praze... opravdu mi moc sedla :-))
11.12.2007 20:40:00 | Lisa.Ginmi