Dítě
Anotace: Velmi důležitá básnička,kterou jsem napsala ve špatné náladě, od které mi pomohla...
Kráčí cestou v tmavém lese,
ubývá jí sil.
Velkýhřích si s sebou nese,
zastaví se včil.
Sklopí krásné modré oči,
které smutek zahalil,
celý svět se teď zatočí,
všechnu radost odplavil.
Bez naděje, beze studu,
šaty bílé odhodí
a se slovy ,,ZDE NEBUDU!"
Kamenem se zavraždí.
Nikdo nemá ponětí,
co to pro svět znamená,
že přišel o dva životy
- o dívku a dítě bez jména
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Martez
Komentáře (0)