hvězda
Anotace: nedokonalá asi básnička...
Na obloze vyšla
první hvězda jasná.
Ukazuje cestu
všem duším zbloudilým.
Většina z nás si ji najde
- nebo si to alespoň myslí.
Ale ti, co stále tápou
a nakonec zabloudí
- cestu už si nenajdou.
A my ostatní
můžeme jen prosit Boha,
aby jim jejich poslední hřích odpustil
Komentáře (0)