Sen
Jen sen nás zbaví tíže zemské
když spíme, jiným časem tiká
jsi dál, ač nemůžeš být blíže
jsi tam, kam jiný neproniká
Jen sen - ten nemá pevné hráze
děj našich snů je bez hranic
přetéká jeho databáze
do pitoreskních motanic
Už není: ,,bylo..je...či bude,, -
a přesto je v něm mnohem více
semele páté přes deváté
až v ničem se už nevyznáte
Naše sny - prostě divná věc
jen ty nám zbydou nakonec?
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, vodnař
Komentáře (2)
Komentujících (2)