duhové království
Anotace: v duhovém království..
v duhovém království
v kapičce rosy
žije tam princezna
o prince prosí
královská dceruška
s korunkou ze zlata
navždy snad zůstane
v pohádce zakletá
kdepak jsou zachránci
kampak se poděli
který jí políbí
než sní ji draci
…
v duhovém království
na bílém obláčku
čeká a rozplétá
tisíce provázků
za každou tkaničku
ukápne slzička
sletí pak na Zemi
slzička maličká
tak každé ráno
třpytí se v trávě
jedna a milion
krůpějí právě
Přečteno 353x
Tipy 10
Poslední tipující: Šantir, Walentine, Romana Šamanka Ladyloba, drahý, Kopretinka:-), Martinecka23, Dračičák
Komentáře (6)
Komentujících (6)