Vesmírný železolam
Anotace: Jistě jste viděli Startrek
Tak už sakra skoč ze svého piedestalu,
ty vesmírnej hrdino bez příčiny.
Stojíš tam jak vopařenej strup,
co není schopen vyslovit se pro srdce
pozemšťana co ti hrozí mečem poskvrněným
od nejhoršího bláta co člověk vytvořil.
Jsem v začarovaným kruhu, a teď by to
potřebovalo nějakou vzpruhu.
Co třeba takhle zajít do vinotéky na skleničku.
.... od medu,
.. třeba.
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: takova, Lukáš Rymeš, oakbark
Komentáře (3)
Komentujících (2)