Zpověď mírně rozladěného spoluobčana..
Jsem bez závazků…
svobodnej frajer z paneláku
vytáhnu denně dvacku, piju…….
baby mi řikaj DRAKU
zkrátka žiju..
Mám favorita..
kšiltofku, síťofku a skvělý boty
byt dva plus jedna..
v něm pračku postel na stole bedna..
vod 6ti do tří mažu do rachoty
Sousedka.. je to tlama..
už vosum roků žije sama..
když řeknu, uvaří a uklidí mi
něco jak moje druhá máma…
a za pár šupů..podrží mi..
Na politiku kašlu..
sou to jen samý tlachy
banda darmožroutů a prasat
pletou si službu lidem s bojem
u koryt …..vo naše prachy!
Sví floky nemám v bance
jsou dobře zašitý
a s dávkou elegance
hubou od ucha k uchu
se chechtám těm co spoří..
jinejm na platy..
Boží mlejny melou..
a já tady kecám…
všichni už mě serou..
tak si dejte bacha!!
a rači běžte někam!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)