Anotace: taková oddechovka od vážných témat o kterých píši, jedna z těch spíše optimistických.
Příteli..píšeš moc pěkné básničky,ale jsi taky pěkně zamindrákovaný....-))Mystika JE LÁSKA A SVOBODA,a až TI JEDNOU BLESKNE HLAVOU TENTO ZÁZRAK,smutek zmizí..jsi na dobré cestě,jen musíš-můžeš-odvrhnout emoce..jsou největší překážkou ke štěstí..
26.12.2007 13:13:00 | Weylin