Anotace: Tak to dopadá, když se někdo po pár lekcích angličtiny rozhodne, že nenapíše něco ve své mateřštině :-) Omluvte tedy prosím tento nesmělý pokus.
... yes, but it seems to be very difficult to find the right way... left? right? is it necessary to do it?
26.12.2007 19:29:00 | MalaIzis
Tohle dílko mne donutilo k zamyšlení, je vlastně ze života a je pravdivá ... Líbí se mi to. Neva, že je to v angličtině, já temu rozumím dobře.
25.12.2007 22:51:00 | NikitaNikaT.