Anotace: ***
první strofa se mi moc líbí, jsi to celá ty, ale ta druhá, nehcla ses chytit na vějičku vlastního pobavení kontra kvalita. Taky se mi to stává, že podobně znějící slova jen tak vrším a i když to zrovna ,neladí', nechám je tam. Což ovšem není na škodu. Taky dobrý. uf. A úsměv na závěr, I'lllll like you :)
12.12.2007 19:46:00 | prostě Zuzana