bez bubnů a totemů
to se jen na chvíli zastavila země
roztočené nebe
zpívalo
kreslilo
snášelo se
na můj obličej
a zrovna padala hvězda
taková ta
co nikdy nemine svůj cíl
náušnice z třešní
sladký a temný jak večerní slunce
lákaly k nakousnutí
stejně jako myšlenky
o ránu
kterého mi nikdy
nebude líto
stínu draka
co si jen tak poletuje
oplatím úsměv
zavřu oči
dotknu se zimy na okraji kaluží
...
kdeže jsou země zaslíbený?
Přečteno 311x
Tipy 12
Poslední tipující: Lota, Michal Kvido, Lucie Teru, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)