Samota..
Anotace: Je strašné, být tak sám...a vědět že to možná jinak nebude...
Byla tam sama.
Byla jí zima.
Odešel z tama,
a nechal ji být.
Jen pro pár myšlenek,
které jej napadly,
díval se na venek,
a srdce z kamene.
Je tedy otázkou,
kdo je a co je,
když malou ukázkou,
přišel o
přednosti svoje.
Komentáře (0)