Strach:...?
Anotace: Bojíš se,....? Ne...to je jen stav duše...
Hleděl do prázdna,
ruce rozryté
a slova vázla.
On mlčel zarytě.
Měl důvod..
a to dost velký.
Tobě líbí se pdovod
od milovaný holky??
Proč nechala ho být,
když měl ji tak rád??
Chtěla za jiným jít
a nedbat ničích rad...
Komentáře (1)
Komentujících (1)