Spánek má mnoho stránek
Anotace: Odchodem ke snům zůstává tělo...tak jako po smrti...a to co je opuštěno je často zcizeno a použito dle vlastního uvážení...
Spánek má mnoho stránek
Jedno je jisté - už se to stalo,
nevím, co hlavou mu běhalo.
Druhé je jisté - nebránila jsem,
možná jsem spíš doufala v sen,
Procitla jsem ze sna, když on upadl v ukájení,
otevření očí by způsobilo trapné dávení.
Nechala tedy osahat své tělo,
jeho uspokojení samotou znělo.
Ale začal i mé intimno dráždit,
nechtěla jsm děkovat ani vraždit.
Dál hrála spánek, dál čekala,
občas se neudržela a lehce hekala,
nebál se ani potencionálního probuzení,
nechtěl podrobit se žádnému ochuzení.
Nakonec ho tam prostě střelil,
do spánku mého se tím vtělil,
po dlouhé době abstinence,
udělal se rychle - lehce,
mě nechal nahou jen tak spát,
přes to v sobě nemám nic, čeho mohl by se bát.
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Azazen
Komentáře (1)
Komentujících (1)