DenPredStatnici...
Anotace: SMS 160zn., jak jinak... Promin SNOW, treba priste...
HozenaRukavice,
MiriciPistole,
ChladnyPotNaCele
AVodkaNaStole.
ZasobnikTociSe,
KulkaVNemJenJedna,
UzBrzyUkazeSe"Doktore",
JakaSesBedna...
Wow,ToBudeJakRuskaRuleta! :o)
--------------------------------
ěščřžýáíé
Komentáře (0)