Anotace: Komu ještě něco říkají štrample, lejk, kobzol,tepich...nožice, šragy, duchna, kapna, záhlavek???:o)
pod jiskrou stromečku
naději, lásku
štěstí snad stopečku
myšlenky které máš
ať se silou pegasů
do veršů poskládáš
múzy sny krásné
k tobě se přitulí
pro tvoje básně
Děkuji za to, že jsem Tě směl číst a přeji spoustu nápadů a inspirace. Buli :-)
24.12.2006 07:52:00 | Buližník
Námět vynikající, klobouk dolů!!! Tím jsi mě opět dostala - to bych od Tebe nečekal. Tak od svýho táty, to jo, ale od mladý kočky..??? Zpracování jednoduché, úsměvné, pohoda. Žádná výborná poezie to jistě není, ale to víš sama. Ale rýmovačka je to výborná.
18.11.2005 18:33:00 | MATT