Jsem...
Anotace: člověk mezi lidmi
Jsem modrá kočka na slamníku,
jsem lední medvěd na rovníku,
jsem cizí jméno na pomníku,
jsem malá tečka k otazníku,
jsem mrtvá muška na blatníku,
jsem jiná než ostatní...
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Dračičák
Komentáře (2)
Komentujících (1)