Mezi tvýma očima
jsi sám?
a neumíš foukat?
vítr ti vzal dech?
a ty nevíš jak se to dělá...
pohladit?
jak toužím po té dlani
co rozčísne trávu
a vzkvetou na tvé pláni
maličké pupeny odpuštění
a pak se jen umýt
a sklouznout se
po slze
co uvízla na nose
mezi tvýma očima
tam kde všechno končí
tam kde všechno začíná
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: Elča, s.e.n
Komentáře (1)
Komentujících (1)