Porucha na Literu
Technika zas zklamala nás,
ještě, že jsem v pokoji
Kdybych řídil automobil,
jistě skončím ve hnoji
Navigace ve vesmíru,
to by byla pohoda
Návrat na matičku Zemi,
řídila by náhoda
Místo psaní na Literu,
básně s citem předčítám
Má to ale jednu chybu,
protože jsem doma sám
Zatraceně, už to spravte,
kazíte nám náladu
Odborníci, pěkně porosím,
odstraňte tu závadu
Přečteno 270x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Verule, Nikytu, mikyša, Rikitan, .K.r.i.s.t.y.
Komentáře (2)
Komentujících (2)