(Nemá název - možná tak... leukémie?)
Anotace: bolí, stále bolí.. a bude bolet navždy
Sny,
rozpuštěné v laku na vlasy,
Bolesti,
trápení, lásky a krásy.
Sny,
ty které zabíjíme,
proto aby nebolely
a věřit v ně, znamená smrt.
Padají bílý kousky papírků,
studený, popsaný,
texty o přáních
a slzách.
Dny,...
/Tak krátké/
Kazdý den je bolestí.
Chci taky umírat.
Chci umírat s tebou...
Chci taky cítit tu bolest,
chci taky vědět že umřu....
Budu tu stále s tebou
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: ta co bývala Andělem, Elizabeth-Lili
Komentáře (0)