No řekla bych pesimisticky :"tak to budeš muset hledat hodně daleko!" Ale takhle se to jeví spíš na povrchu. Když do toho pronikneš a poskládáš si si tu skládačku, tak zjistíš, že to všechno takovým zvláštním způsobem smysl dává.
Báseň hodně zajímavá, k zamyšlení!
07.01.2008 20:02:00 | Liss Durman