-???-
Anotace: Smutek mysly zmatené
Srdce mi puká
Jizvy pálí
Měsíc mě hýčka
Slunce spálí
Chtela bych křídla
Jako pták
Vyletět s nima
Do oblak
A tam se podřezat
A z černých mraku
Krvavý dést
Po křídlech draku
Rudé kapky
Po celé zemi
Jeji oči
Zavřít se chtely
Já to však nechtela
Chci ji zpět
Byla mé srdce
Par krasných let
Byla mé štesti
Byla má chlouba
Byla má láska
Hříh i touha
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: 6thSun, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, forever, DeuxP
Komentáře (2)
Komentujících (2)