Rozloučení.....
Anotace: Pro někoho koho jsem si moc vážil za její sílu. Jen lituju toho, že jsem to nestihl říct dokud by jsi to ještě slyšela.......
Pomalu po špičkách
Tiše našlapuje
Sama kolem domu
Když člověk osudem pluje
Na voru z citových stromů
Ze kterých
V zimě mizí Tvůj dech
A místo slz padá sníh
Na jaře na kamenech
Budou kvést bílé růže
Které smrti položím do dlaní
A odložím svou masku, maličko
Se slovy co pláč mi do úst nahání
Měl jsem Tě rád babičko
Ale teď už je pozdě Ti to říct... ...
Přečteno 417x
Tipy 9
Poslední tipující: Dračičák, whiolet, Psavec, Beepat, prostě Zuzana
Komentáře (3)
Komentujících (3)