Rána osudu
Anotace: Stačí naslouchat
Čas na lásku, bolest, štěstí
Čas vzácný chránit třeba
Kolej života snadno přehodí návěstí
a rána osudu nečekaná
prostře vodu, kůrku chleba
Je a není daná
Před okem slepá ulička
prázdno křičí ze všech stran
slza padá zpod víčka…
Přec nejsi sám!
Za okny ráj a nepoznané
Malý krůček stačí udělat
Ze vzrostlé trávy hebký samet
Ruku podá, kdo má tě rád
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Veru
Komentáře (1)
Komentujících (1)