Už jsem se k tobě nedíval kdovíjak dlouho a teď můžu s klidem říct.. že to byla chyba :D Je to prostě stylem.. Slova vrážíš na modrou plochu jako hřebíky do rakve.. a stejně je to prostě dobré. No nic.. jdu se rozbrečet :)
21.12.2007 21:31:00 | Trapné děťátko