Zelená víla
Anotace: Snad každý měl někdy rýmu.
V domečku na palouku pod čelem
zelená víla sedí u spinetu
Klávesy hladí něžným dotekem
Z komínu znějí tony menuetu
Lechtivý spinet varhan nabral sílu
Brunátný trubač troubí na trombon
Závojem kapesníku přikryl vílu
Nosatý myslivec jí láká na bonbon
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Modrý Adept
Komentáře (1)
Komentujících (1)