Slzy dnešního dne
Včera jsem se šťastně smála,
protože jsem si princeznou být chvíli přála,
dnes mám však slzavé oči,
a i celý svět se se mnoou točí.
V hlavě mám zmatky,
jak na břehu řeky Svratky,
kde voda odplavuje odpady,
a na život to má obrovské dopady.
Včera mě úsměvy krásně hřály,
i mé rty se opět smály,
dnes slza za slzou stéká,
jak kapičky rozlitého mléka.
Kde jsou ty dny, kdy necítila jsem takové potíže,
vždyť tohle je se mnou už snad i k nevíře.
Proč otázky nezahodím jako kámen,
proč neřeknu usmívej se a nepřestávej?
Komentáře (0)