Anotace: NEHODNOTIT!!!!!!!!!!!NELZE POTOM OTEVŘÍT!!!!!!!!!! NEHODNOTIT!!!!!!!!!! NELZE POTOM OTEVŘÍT!!!!!!!!!!
to naštve....trpím asi silnou závslostí.....doufám, že to brzo opraví (tzn. ihneeeed!!!! prosíííí!!!!)
16.12.2007 16:36:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Nechápu to, kolikátý den to už je? To už i evoluce byla rychlejší...Už mě to tu pěkně štve, jenže když se rozhlídnu po okolních literárních serverech, stejně se mi zasteskne. Tak kdy už..?
16.12.2007 11:49:00 | prostě Zuzana
Maruško a kdyby se neuzdravil , což je taky možnost
tak vymyslíme něco nového , Hezký den Jirka Kavec
16.12.2007 10:55:00 | kavec
Snad objeví se ten pravý, který Liter vyléčí
a nám opět setkání na modrých stránkách zaručí..:-)
16.12.2007 10:04:00 | Lorraine
vystihujici a velmi aktualni tema...:o)...snad se liter brzo "uzdravi"...:o)
16.12.2007 09:37:00 | estrellita