Zpověď snílka z Literu
Anotace: tak trochu omluvenka za rozladěného občana .))
Žiju jak umím..
na křídlech poezie usínám
s můzou se objímám..
nesměle
a na perutích andělů..(vždyť jsou to moji přátelé..)
po noci láskou probdělé..
se probouzím s chutí..
a vesele
mám všecičko..co si můžu přát
spoustu spřízněných duší
co zahřejí mne na srdci
když zužuje ho
chlad
Svět vrtí se, slunce nad hlavou
a venku u zastávky kvete růže
slavík mi pěje píseň chytlavou
a já.. s duší dítěte.. a odhodláním muže
děkuji za to, že tu jste…
děkuji básnířky a poeti..
děkuji, krásně se mi vás čte..
ani nemáte ponětí….
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)