Jak kamínek v botě
Anotace: viz název, víc neprozradím :-)
Jak falešnej tón,
co dlouho zní.
Jak moc hořký kafe
k snídani.
Jak kapka jedu
v akváriu.
Jak trocha plísně
v mauzoleu.
Jak kamínek v botě
je POCHYBNOST, co tě
zvolna ničí.
(A nejsi ničí.)
Přečteno 417x
Tipy 9
Poslední tipující: Egretta, Saen, Erion Fate, Pišák, David., Raallio
Komentáře (3)
Komentujících (3)