Bez názvu
Anotace: Strašně dlouho jsem žádný veršík nevymyslela, tímto prosím za prominutí, když něco nebude v pořádku.
Ze snů můj svět tvoříš,
však záhy jiný zboříš.
sama chci být sebou,
krev má teče tebou.
Stůj, zastav na chvilku
nešlapej na tu vzpomínku
a nenič mou víru v tebe,
v Tebe a azurové nebe.
Komentáře (1)
Komentujících (1)