Já, Ty a noc
Anotace: Uznávám, tahle není z nejpovedenějších ... ale před časem mi tu někdo psal, že mám udělat ještě jednu "jednoslabičnou". Tak tady je. Úkol splněn. :-)
Už zas je noc
Zas den šel spát
Je dost - spíš moc
Co mám tak rád
Mám rád Tvůj smích
Mám rád Tvůj dech
Růž na rtech Tvých
Tvou pleť jak mech
Jsi jak můj stín
Má tma i jas
Můj smích i spín
Má ctnost i kaz
Už je zas noc
Už den šel spát
Víc než jen moc
Já mám Tě rád
Komentáře (0)