Misantropie
Zveličené lidství do nejnesmyslnějších absurdit,
marnosti snah a bojů – jediné „muset“ je v hrobě hnít!
Naivní ubohost jednání a přání dekadentních stád,
co jako chovný dobytek na porážku čeká, snad i rád.
Fanaticky zamlžený pohled iluzemi štěstí,
a všem, co pravdu šíří, dogmaticky hrozí pěstí.
Moudrostí překypují jejich (no) mozky (v Prokletí!),
jako by byli bývali všichni starci šediví století.
Přečteno 493x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabika
Komentáře (2)
Komentujících (2)