Svoboda
Anotace: Slovo svoboda je jedno z nejpoužívanějších ale také nejzneužívanějších slov.Ale co je to vlastně svoboda?
Z houpacích křesel stavět Babylon
Chodit se dívat do muzea na prachy
Mít místo dveří oranžový lampion
Z balonu házet klíče na střechy
V kostele svačit bez příboru
Mít pevnou víru, ale neklečet
Před nikým nestavět se do pozoru
A nestydět se rozbrečet
Rozhoupat lustry v palácích
V zahradě bez plotu si tykat se sochou
Po ránu vyválet se v červáncích
Ve skříni nechat boty bez nohou
Toulat se nahý letní krajinou
Nakopat zbohatlíka do zadku
V parku se přikrýt saténovou peřinou
Milovat od soboty do pátku
Komentáře (1)
Komentujících (1)