Vánoční hašterky
Anotace: Dílo "oslavující" české Vánoce. Kolo první: Česko versus USA
Sbírka:
Doba občasných múz
Merry Christmas, milý Santo,
přijď k nám, spusť se komínem:
rudý šat, na botách bláto;
dárky nech tu, zdrhej jen!
Kdos ti soba střelil, kdos ukradl sáně:
vítej, Santo, v Čechách (a připočti daně).
Pozdravuj od nás Ježíška,
až budeš míjet blata;
že on tě už dozajista
skopal dokulata?
A tak vzteklý Santa na Západ se vrací,
zpět za svou poctivou, americkou prací.
Přečteno 643x
Tipy 7
Poslední tipující: Šerák, Fanosh, Martin Švarc, Rikitan
Komentáře (3)
Komentujících (3)