-Ny...-Ál...-Eš
Anotace: noooo asi tak :D
Rozdupu sny
Roztrhám dny
Prohodím skly
Řeknou mi „Jdi!“
Do hlavy si dám
Že mám nový plán
Který tobě dám
A půjdu zase dál
U sebe ho střež
Není to jako když lžeš
Že od pravdy zdrhneš
V sobě city zapřeš...
Přečteno 303x
Tipy 9
Poslední tipující: Traci, 0-0, pennywise, Pišák, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)