Když nemůžeš spát......
Anotace: Stane se to každýmu. Ne?
Když svou propocenou kůží nemůžeš dejchat, pak ze snů tě budí krvavý noční můry a každé z tvých očí závodí o prvenství soli.
Začneš se litovat a postrádáš sílu zase zítra vstát. Chceš nebejt a přemýšlíš jaký by byl odchod na Onen svět. Střelit se do srdce a pak si jen nadáváš.
Zase se smát na svou drahou polovičku-vymýšlet, vtipkovat, platit. Jen dávat a nic nepřijímat.
Být dokonalá, aspirant na vysokoškolský titul-sen tvých nevzdělaných rodičů. Povinnosti. Nebejt tlustá s dokonalou znalostí alespoň dvou cizích jazyků.
Ale co já??
No, tak...
Klidně se nadopuju dalším platem prášků a budu doufat, že třeba i usnu.
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)