Ráno
soumrakem prokvetla jsi,
noc Ti prodloužila řasy.
Hodino! S mlhavýma očima...
... kdy člověk ještě nevnímá
- nikoho kolem sebe-
jen závoj luny, který zebe...
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, Trinny, Roger
Komentáře (3)
Komentujících (3)