Anotace: Mezi dnem a nocí není rozdílu,pouhých 24 hodin,však usínání trvá mnohdy i rok.Myšlenky plavou jako vřed, rudě bílou barvu teenagerů zrcadlo skýtá,nechci rozbít,jen vědět,jsi-li a dýcháš....
Tato se mi zvlášť líbí ikdyž to co říká přímo ne, závislost ničí lásku toho druhého, blbý? Jo, ale je to tak.Jinak umíš tak hezky lichotit človíku :o))) Díky za koment.
12.01.2008 21:59:00 | Jahudkka
Jj, závislost, to známe, jen nevím, jestli je to vůbec dobře, abo špatně???
07.01.2008 10:34:00 | NikitaNikaT.
Doporučuju přečíst knihu Cesta k lásce od Anthonyho de Mela... Ten se touhle problematikou dost zaobírá... I já s ní mám problémy...
25.12.2007 18:09:00 | Dimi
Víc než rozumím...
co sama dokážu,
je máznout pampeliškovým
medem ten "krajíc chleba"...
a čekat...
až chuť bude mít
nechat si život
špetku osladit...
20.12.2007 12:54:00 | Cecilka
Zrovna když jsem byl tak hezky probuzen, začneš básnit o usínání...no nic, jdu si ustlat! :-)
19.12.2007 17:13:00 | Chancer