Přání..
Otoč se v dálce je slyšet známý hlas..
čistě bílý dolétl už cestu najde..
do představ vkládáme touhy v nás..
navléknem kroužky tajemství všude..
spouští se s vločkami vánoční čas..
klidně stůj nespěchej všem trochu zbyde..
uvnitř tam hluboko je nejvíce krás..
otevřme srdce pro přání místo bude...
Přečteno 810x
Tipy 10
Poslední tipující: estrellita, Bean, maena, bobi bobie, NikitaNikaT., Pišák
Komentáře (4)
Komentujících (4)