Ranní
Polorozmočenou tramvají
sbírat střípky snů
/co na tom, že potají
pod vodou se nadechnu/
ranní cesty tam a zpět
do nebes a do noci
mžouravě nazírám svůj svět.
a proto
/jsem jen mlhou na skle rychle jedoucího vozu/
míjím.
a pak už jen
polorozmočenou tramvají
sbírám střípky snů...
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: adida, fialová, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)