Zpoután jezem
Anotace: Máli-to tak být, nechť se stane
Nelítostný buben jezu,
silný sluha smrti leč,
já po čtyřech nepolezu,
jiný slaboch před ní kleč.
Balvany si se mnou hrají,
odevzdán jim, dobře vím,
budoucnost je pouhou tají,
dýchám vodu, smířen s tím.
Komentáře (0)