Pohled můj prázdnoty a citů plný
Anotace: Když sem byl trochu mimo, pohlédl jsem do listu, vedle kterého dopadl můj nedopalek..
V kapce deště,
schované v listu,
se kterým vítr,
hraje si tiše,
nalézám klid
a vidím se,
jako když konečky prstů,
stébla trávy jsem pohladil.
Komentáře (0)