Sníš?
O čem sníš ženo
když oči přivíráš
v obětí milenců
ve voňavých peřinách?
O čem sníš ženo
když pláčeš v samotě?
v obětí vzpomínek
bráníš se nahotě
O čem sníš ženo
když se jen usmíváš?
v tenoučkém negližé
k spánku se ukládáš
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: HarryHH, blue
Komentáře (2)
Komentujících (2)