Divné nápady a malá přání,
pro naše málé nízké cíle
nevím tedy co je k nechápání
chovat se ke mě chvíli mile ...
*- ... a oklepat se pak jako slípka ...
... ... .... ,....... roztomile ..,.
/jo, je to dobrý ... a nejsou všichni chlapi ... kteří hloubku lásky měří délkou pár centimetrů ... only ... /
15.02.2008 15:03:00 | HarryHH