Admine děkujeme!
Anotace: Tak jsme se dočkali
Všichni,všichni všichni
čtěte tu novinu!
Liter zas bude mít
tu krásně modrou tvář
tak jsme se dočkali,
že přišel opravář.
Je to náš admin
přece nás má rád
nemohl nám hezčí
dárek k Vánocům dát.
Do Nového roku 2008
přejeme si navzájem a také Literu
zdraví,štěstí,přátelství a lásku.
Přečteno 343x
Tipy 24
Poslední tipující: Verule, .K.r.i.s.t.y., Zamilovaná do nezamilované doby, Psavec, Gabika, vodnař, prostě Zuzana, Petbab, stmivani.na.lepsi.casy, j.c., ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)